Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Toneelvoorstelling De recreanten Bij Buitenplaats Brienenoord

 Daar zitten ze dan, op ‘n vakantiepark in Hoek van Holland. Barry en Herman: een curieus koppel op leeftijd. Het lot van zowel het park als dat van Herman steekt grimmig af tegen hun kleurige houten vakantiehuisje. De plek waar het stel al jaren klust, keuvelt en kibbelt. Als de gemeente besluit hun geliefde park te verkopen aan een projectontwikkelaar, gaan ze de strijd aan met een onverschillige overheid… en met elkaar. DE RECREANTEN is een verhaal over klein geluk, groot geld en de hechtheid van een gemeenschap. Over hoe sterk mensen zich kunnen maken als ze zich verenigen. En hoe ze zich er vooral niet onder laten lullen. Met topacteurs John Buijsman en Michiel Nooter.
Op 16 juni om 20.00 uur en op 17 juni om 15.00 en 20.00 uur spelen ze op het unieke terrein van Buitenplaats Brienenoord in Rotterdam. Een hele bijzondere plek in Rotterdam, die dit jaar dan ook nog genomineerd is voor de Rotterdam architectuurprijs. Kom wat eerder om deze plek te verkennen en je zult verbaasd zijn over zoveel mooie natuur vlak bij een grote stad.

Praktische informatie

  •  Vrijdag 16 juni  om 20.00uur
  • Zaterdag 17 juni om 15.00 en 20.00 uur
  • Je kunt bij deze voorstellingen ook een diner of lunch boeken. Het is een vegetarische maaltijd inclusief toetje. De tijden zijn dan  dan vrijdag of zaterdag rond 17.30 voor diner en zaterdagmiddag om 12.30 voor de lunch.
  • Kosten: Ticket €17,50, Diner/Lunch: €17,50
  • Waar: Buitenplaats Brienenoord
  • Tickets HIER 
juni 16 2023

Details

Datum 16 juni 2023
Tijd 20:00 - 23:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten € 17,50
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Buitenplaats Brienenoord

Van Brienenoord 5
Rotterdam, Zuid-Holland 3077AE Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

buitenplaats Brienenoord
Email:
Website: Visit Organizer Website