Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Elke zaterdag oogstmarkt op het Noordplein!

Elke zaterdag oogstmarkt op het Noordplein!

Elke zaterdag Rotterdamse Oogst op het Noordplein. Één keer per week verzamelen de leukste lokale boeren, bakkers, slagers, chefs zich in Rotterdam Noord. Zo kun jij de beste en meest verse boodschappen doen. Met een koffietje erbij! Verser en lokaler kun je het niet krijgen!

Lokaal en vers

Zet de punt van een passer op de Coolsingel en trek een cirkel van 50 km om de stad. Het voedsel dat binnen die kring wordt verbouwd, verwerkt en verhandeld is Rotterdamse Oogst. Van Westlandse druiven tot appelsap uit Rhoon. Van sambal van de Kaap tot schapensalami uit de Hoeksche Waard. Van zuivel uit het Groene hart tot de teelt van jouw balkon. Rotterdamse Oogst wil de regionale voedselketen versterken door het organiseren van evenementen en marktplaatsen. Zo weinig mogelijk afstand tussen boer en bord, tussen maker en smaker, daar staan ze voor, maar nu even met 1,5 meter afstand. Zo ontstaat een netwerk van kleinschalige voedselambachten dat gezamenlijk een alternatief biedt voor het eenzijdige aanbod van de grootschalige voedselindustrie.

Praktische informatie

  • Elke zaterdag van 10:00 tot 17:00
  • Noordplein, Rotterdam
  • Elke markt is anders. Volg de Oogstmarkt op hun socials voor de laatste updates over elke markt, dat kan HIER en HIER of laat je verrassen.
  • Inschrijven voor een nieuwsbrief van de Rotterdamse Oogst: nieuwsbrief
  • Wil je ook een keer meedoen? Aanmelden als deelnemer aan de Oogstmarkt
juni 17 2023

Venue

Noordplein

Noordplein
Rotterdam, Zuid-Holland

+ Google Maps

Organisator

Rotterdamse oogstmarkt