Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Cursus bloembedden ontwerpen: Deel 2

Wil je je verdiepen in het Park en leren hoe je prachtige combinaties van vaste planten en bollen samenstelt voor je eigen tuin én meewerken met de hoveniers van het Park? In de  driedelige cursus leer je van ontwerper Jacqueline van der Kloet alles over de ontwerp-principes van een tuin die elk seizoen een prachtig beeld geeft. (Het eerste deel was op 14 februari)

Alle drie de dagen bevatten een kennis en een praktijk deel waarin je meewerkt in de bloembedden in het Park, ontworpen door Jacqueline. Voor de liefhebbers van het Park met of zonder groene vingers. De drie delen zijn een serie, maar ze zijn ook los te volgen.

Deel 2: Woensdag 1 mei
Op 1 mei leer je over de bollen met een lange levensduur die je, eenmaal geplant, altijd in de grond kunt laten zitten en die dan jaarlijks terugkomen, zoals ook bij de (meeste van) de bollen in onze bloembedden. Ook leer je over de ontwikkeling van vaste planten samen met bollen in de bloemborders en in de Oud-Hollandse Tuin. Bovendien gaan we ook samen met de handen in de aarde om te oefenen en mee te werken in je favoriete Park.

Tickets

  • €40
  • Jongeren t/m 24 jaar €26
  • Koop HIER je tickets

 

mei 01 2024

Venue

Parkpaviljoen Het Park

Baden Powelllaan 2
Rotterdam, Zuid Holland 3016 GJ Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Het Park
Email:
Website: Visit Organizer Website