Verkiezing: Beste tekst voor een schone wijk! Doe mee!

Zwerfie Rotterdam gaat teksten op stoepen zetten in de wijken Bospolder en Tussendijken. Met deze ‘clean graffiti’ willen ze voorbijgangers motiveren tot opruimen van zwerfafval en het gebruik van afvalbakken. De teksten zijn verzameld in de wijken en op scholen. Jij kiest de beste! Nu is het moment aangebroken om de beste slogans te kiezen en jij kunt meedoen aan deze verkiezingen! Dat kost je een paar minuten van je tijd. Scan de qr-code of volg deze link: https://forms.office.com/r/LWBRc1cTYH

Zwerfie Rotterdam heeft de afgelopen weken flink vooruitgang geboekt. Het morsen van afval door de AVR was prominent in het nieuws én wethouder Karremans gaat met de Zwerfie Rotterdam aanbevelingen over statiegeld naar het kabinet. Zie: Twitter Zwerfie Rotterdam.

 

Over Zwerfie Rotterdam

Zwerfie Rotterdam organiseert cleanups, geeft gastlessen op scholen, doet zwerfafvalonderzoek en lobbyt bij overheden en bedrijven voor maatregelen om de hoeveelheid zwerfafval te verminderen. Wil je helpen? Stuur een berichtje naar 0641496212. Volg Zwerfie Rotterdam op Facebook en Twitter voor nieuws over zwerfafval en cleanups.