Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek Stadspark West in een bijzondere Veldtocht

Rotterdam heeft in west en noord vele stukken groen. Stel je die eens voor als één gebied op de kaart en opeens verschijnt een grote groene long tussen sporen, water- en snelwegen: Stadspark West, een bijzonder gebied dat van grote waarde is voor een duurzame toekomst van Rotterdam. Ga mee op struintocht door dit ‘nieuwe’ park tijdens de Rotterdamse Parkenmaand

TICKETS

De initiatiefnemers van Stadpark West nemen je 25 mei mee op veldtocht en verlaten de gebaande paden om jou de schoonheid te laten ervaren van deze stadsnatuur. Hier denderd de trein langs terwijl je net nog de vogels hoorde fluiten, werken de vele volkstuinders hun groene oases in de volktuinparken en kun je vertoeven in het Vroesenpark op het terras van het Vroesenpaviljoen of wandel tot aan de Noordrand van Rotterdam. Stel je in op een stevige struinwandeling, waarin je af en toe ook stilstaat bij en verrast wordt door de waarde van rommelruimte en de schoonheid van de infrastructuur.

Verzamelen om 15.30 uur (locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding) en soep en brood rond 18.30 uur aan het einde van de veldtocht. De wandeling neemt zo’n anderhalf uur in beslag (en trek goede wandelschoenen aan … want er wordt gestruind).

mei 25 2023

Details

Datum 25 mei
Tijd 15:30 - 19:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Organisator

Groene connectie
Email:
Website: Visit Organizer Website