Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsbosbad in de Broekpolder

Wat een mooi begin van het nieuwe jaar! Bosbaden in de Broekpolder in Vlaardingen. Op woensdag 4 januari kan je je beste goede voornemen voor 2023 waarmaken : meer tijd doorbrengen in de natuur.

In een bosbad kom je helemaal tot rust. Je gaat ontspannen het nieuwe jaar in, doordat je hebt kennis gemaakt met het Japanse ‘shinrin yoku’, ofwel bosbaden.

De Broekpolder is een bijzondere plek in het Midden-Delflandgebied. Aan de ene kant het oude cultuurlandschap, met water, wilgen en bloemrijk grasland, aan de andere kant het recreatiegebied met lange lanen, hoge bomen en Schotse hooglanders. Je kan het allemaal gaan ontdekken in dit bosbad.

Dit bosbad is een mini-avontuur waarin je even helemaal loskomt van je alledaagse beslommeringen. Ultieme ontspanning verzekerd. Een zwempak komt er niet aan te pas. Je gaat je met al je zintuigen onderdompelen in de natuur. En dat is super ontspannend.

Tel daar de theeceremonie en heerlijke versnaperingen bij op, en je snapt wel : dit is pure verwennerij. En dat heb je verdiend.

Waar en wanneer?

Op woensdag 4 januari van 10.00 tot 12.00 uur ontvangt Agaat Coaching je in de Broekpolder in Vlaardingen. Na aanmelding ontvang je de precieze locatie waar jullie elkaar ontmoeten.

Kosten en aanmelden

Dit bosbad is een verkorte versie van mijn klassieke bosbaden en kost 22 euro. Hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van twee uur en een theeceremonie met een versnapering. Je kunt je met het formulier aanmelden.
januari 04 2023

Details

Datum 4 januari
Tijd 10:00 - 12:00
Kosten € 22
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Broekpolder

watersportweg
Vlaardingen, Zuid-Holland Nederland

+ Google Maps

Organisator

Agaat Coaching
Email:
Website: Visit Organizer Website