Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Meld je aan: Velt basiscursus – ecologische Siertuin les 1 van 4

Na het succes van de basiscursus ecologisch moestuinieren van VELT, ontwikkelde Velt een vergelijkbare cursus voor mensen zonder moestuin. Of je een achtertuin hebt, een zelfbeheergrondje of geveltuin in deze cursus leer je hoe je ook daar ecologisch kan tuinieren.

Natuurlijk start ook deze cursus met de bodem/de plek. De lessen daarna varieren en gaan zowel over aanleg als beheer/onderhoud door de seizoenen heen en het bevorderen van biodiversiteit. Na de drie theorielessen  (op een middag of avond) en een praktijkles (in het weekend) ben je nog meer expert van je eigen tuin.

De lessen zijn los te volgen voor 39,50,= (29,50 voor leden) per les. Boek je de hele reeks dan betaal je als respectivelijk 139  euro (en 99 euro) en ontvang je het boekje ecologisch tuinieren voor beginners plus een Velt-correctbook voor je aantekeningen.

Details over inhoud en de data worden nog nader uitgewerkt, naar verwachting loopt de cursus van half maart en half april in Rotterdam Noord.

Interesse: meld je vast aan voor de interesselijst via veltrotterdam@gmail.com

De cursus gaat door vanaf 8 personen. Inloop om 19:15uur, start 19:30uur tot circa 21:30/45uur. De cursus is inclusief koffie en thee.

Les 2 op 26 maart, les 3 op 9 april en een praktijkles (datum volgt).

februari 14 2024
  ·  
maart 11 2024

Details

Start 14 februari @ 08:00
Eind 11 maart @ 17:00
Kosten € 39.50
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Organisator

Velt Rotterdam
Email:
Website: Visit Organizer Website