Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bosbad van de liefde in Trompenburg

Voel de liefde – het bosbad van de liefde is op Valentijnsdag ’24 in Trompenburg, Arboretum en Tuinen.

Onze verbinding met de natuur ernstig is verstoord. Maar wat kun je doen? Bij een bosbad leer je  jezelf  openstellen. Dat betekent voelen. Liefde voelen. Liefde heelt en geneest wat gebroken is. Wat is nu zeg klinkt misschien wonderbaarlijk, maar bij bosbadgids heb je wel de ervaring delen van je opengaan die in staat zijn om oprecht en in vrijheid vrij lief te hebben. Dat gevoel herkennen wij mensen in eerste instantie vaak niet eens, zo onbekend is het. Vrije, ontladende, vreugdevolle liefde zonder beperking en angst is zeldzaam geworden. In de natuur vind je deze liefde in overvloed. Het enige dat je hoeft te doen, is er te zijn, om er te verschijnen en het wordt je gegeven.

We hebben het allemaal in ons om ons open te stellen voor de liefde. Het is onze natuurlijke staat. Ons geboorterecht. Je bosbadgids weet de weg langs de sfinx naar deze schatkamer.

Bij het bosbad op Valentijnsdag ervaar je deze boodschap. Ik gids je  ernaartoe en laat je zien  hoe je dat kunt doen, zo word je geïnspireerd om het zelf ook te doen. Met elkaar  dragen we eraan bij om een netwerk van mensen te vormen die helpen om onze wereld te genezen. Omdat we het zo nodig hebben. We hebben dringend genezing nodig, de natuur moet helen, de mens moet genezen en dat geldt ook voor de verbinding tussen ons. Deze Valentijsdag delen we de liefde in en met de natuurlijke wereld.

Wat is bosbaden ook alweer?

Bij een rustige plek in het groen kom aan je met een korte meditatie. Je natuurreis begint. Soms leg je maar een kort stuk af, maar deze meters zijn vol gewaarwordingen. Je gebruikt al je zintuigen om contact te maken met de natuurlijke wereld.
Je voelt je licht en geactiveerd na een bosbad als na een fijne vakantie. Bosbaden betekent dat je je baadt in de atmosfeer van het bos. Na afloop kun je je aandacht weer richten op wat jij belangrijk vindt. Spanningen verdwijnen, je ervaart de verbinding met de omgeving en geniet van je ontdekkingen.

Prijs

De bosbad van de liefde kost €49,- en is inclusief een theeceremonie met snacks.

februari 14 2024

Details

Datum 14 februari
Tijd 11:00 - 14:00
Kosten € 49
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 NX Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 233 01 66

Visit Venue Website

Organisator

Bosbadderen
Phone: 0644377900
Email:
Website: Visit Organizer Website