Laden Evenementen

Presentatie Poëziebundel Zomer in het Park

Helaas waren de weergoden Het Park niet goed gezind tijdens de midzomeravond op 21 juni. De presentatie van de poëziebundel ‘Zomer is daarom verplaatst naar donderdag 18 juli.

Donderdagavond 18 juli wordt een zinnenprikkelende avond met dichter, spoken word artiest en yogadocent Elten Kiene, de gepassioneerde muzikant en verhalenverteller Romano Haynes en Kaoutar Gadir. Je gaat het Park beleven zoals je dat nog nooit hebt beleefd.Boek een plekje en neem een eigen yogamatje mee. Heb je deze niet, boek dan een kaartje mét yogamatje. Meer informatie over deze bijzondere avond volgt na aanmelding.

De poëziebundel ‘ Zomer’ is gratis op te halen bij de ondernemers in en om het Park.

Yoga en midzomeravond

De bundel wordt gepresenteerd op de eerste dag van de zomer. Dit is dit de dag van de zonnewende: de dag waarop de zon het langst aan de hemel staat en de nacht het kortst is.

Elten Kiene

Elten Kiene is spoken word-artiest, presentator, organisator en workshopdocent. Hij is mede-oprichter van het platform Woorden Worden Zinnen, een podiumavond voor woordkunstenaars met een positieve state of mind. Het samenbrengen van verschillende werelden met woordkunst als belangrijkste instrument loopt als een rode draad door al zijn werkzaamheden.

Met woorden als appelen in zilveren schalen voelt het alsof hij danst wanneer hij spreekt. Elten laat altijd iets achter dat verbindt, verrast, verbaast en van waarde is. Speciaal voor de poëziebundel Zomer schreef hij nieuw werk geïnspireerd op de zomer en het Park.

Romano Haynes

Romano Haynes is een echte verhalenverteller in hart en nieren. Hij is muzikaal in taal en speler van de Handpan en Native American flutes, waarmee hij verhalen vertelt, harten opent en zorgt voor verbinding.

Kaoutar Gadir

Werelden en dimensies vloeien in elkaar over en reflecteren wat in ons leeft. Met mijn stem en mijn woorden neem ik je mee op een reis in de diepste lagen van jezelf. Grounding your soul, opening your heart.

Poëzie in het Park

Elk seizoen wordt een gastredacteur- dichter uitgenodigd om een selectie te maken voor de seizoensbundel. Eerdere edities werden samengesteld door Poetry International, Derek Otte (Winter), Naaz (Lente), Burgemeester Aboutaleb (Zomer), Dean Bowen (Herfst), Elfie Tromp (Winter) en Benzokarim (Lente).

In de zomer is de bundel voor alle bezoekers bij de ondernemers in het Park gratis verkrijgbaar.

De poëziebundel Zomer is onderdeel van Poëzie in het Park. Het Park en de poëzie gaan al lang hand in hand. Beide plekken laten ruimte voor de innerlijke mens, en ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

 

juli 18 2024

Venue

Het Park

Baden Powelllaan 20
Rotterdam, ZH 3016 GJ Nederland

+ Google Maps

Organisator

Het Park
Email:
Website: Visit Organizer Website