Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Inventarisatie oude bomen

In het Karel de Stoutepark staan een aantal zeer oude bomen waarvan de leeftijd niet bekend is. Tijdens deze excursie worden de gegevens van deze oude bomen verzameld om daarmee de status monumentale of waardevolle bomen kunnen aanvragen bij de gemeente.

Aanmelden via:natuurlijkrotterdam@knnv.nl met vermelding datum en naam van de activiteit. Na aanmelding volgt een bevestiging. (kosten €5 p.p. – of een donatie – KNNV leden gratis).

Tijdens deze inventarisatie leren de deelnemers oude bomen beter kennen en begrijpen. Neem een meetlint, pen en papier mee. Na afloop gaan we met elkaar ergens wat drinken en bespreken de resultaten van de metingen.

Wat is en doet de Natuurlijk Rotterdam e.o.

KNNV Natuurlijk Rotterdam en omgeving is een actieve vereniging van natuurliefhebbers en -beschermers. Het werkgebied omvat de gemeenten Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. De doelen zijn natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Samen de natuur ontdekken, onze passie voor de natuur delen en de natuur beschermen. Natuurlijk Rotterdam e.o. (KNNV) staat voor samenleven met de Natuur. Dat gaat via excursies, workshops, lezingen, adviezen aan de gemeente, particulieren en organisaties. Dit alles rond onderwerpen van de natuur in Rotterdam e.o.. Natuurlijk Rotterdam e.o. wil een platform zijn waar natuurliefhebbers elkaar ontmoeten en opkomen voor de belangen van de natuur. De afdeling behoort bij het netwerk van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging waartoe circa 50 afdelingen in Nederland behoren.

mei 27 2023

Venue

café t’paviljoentje

Wolphaertsbocht 80
Rotterdam, zuid-holland 3082 AR Nederland

+ Google Maps

Organisator

Natuurlijk Rotterdam
Email:
Website: Visit Organizer Website