Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bomencircus tijdens Weergaloos Charlois

Zaterdag 23 september wordt er weer een BOMENCIRCUS georganiseerd. Vanaf 13.00 uur zijn bewoners welkom op het Karel de Stouteplein in Oud Charlois om een gratis boompje te komen ophalen (zolang de voorraad strekt!) tijdens het wijkfestival WEERGALOOS CHARLOIS. Er zijn zo’n duizend kleine boompjes beschikbaar voor in de tuin, de geveltuin, op het balkon, de gemeenschappelijke buurttuin en/of het – binnenterrein. En op = op!

Bomen uitdeelactie

De bomenactie wordt georganiseerd door het Rotterdams Milieucentrum in samenwerking met Cool Down City en mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam: de campagne 20 hectare groen erbij! en Plan Boom gesponsord door de Postcode Loterij. Het milieucentrum streeft samen met Cool Down City naar meer bomen in Rotterdam (www.bomenvoorrotterdam.nl).

Want …

bomen zijn goed voor verkoeling (zeker nu het vaker en steeds warmer wordt in de stad), bomen zorgen voor schonere lucht en voor zuurstof. Kortom: meer bomen = een gezondere stad.

Een groot deel van de boompjes komen uit het bomendepot van Cool Down City.

invloed ontwerp/ plan boom

Circus

Het Bomencircus zou geen circus mogen heten als er geen muziek, acrobatiek en clown zouden zijn met circus muziek van Padam Padam, circus KLOMP en boswachter Bos.

 


invloed ontwerp plan boom

 

invloed ontwerp plan boom
invloed ontwerp

Ga HIER naar de website van PLAN BOOM en HIER naar de website van Cool Down City

september 23 2023

Venue

Karel de Stouteplein

Karel de Stouteplein
Rotterdam, zuid-holland 3082RL Nederland

Organisator

Rotterdams Milieucentrum (RMC)
Phone: 010 - 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website