Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie ‘Bever als huis- en tuinvriend’

Natuurvereniging IJsselmonde organiseert donderdag 9 september een presentatie over de bever op het eiland IJsselmonde met een bijbehorende excursie op 11 september. De presentator en excursieleider is Jaap Nispeling.

 Praktische informatie

  • De presentatie op 9 september vindt plaats in het gebouw van Scouting Sint Joris Ridderkerk, Baden Powellstraat 4, 2984 BW Ridderkerk en start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.
  • De excursie op 11 september begint om 09.00 uur, start bij Haven Ridderkerk (Pegasus), en duurt tot ongeveer 12.00 uur.
  • De wandeling gaat langs de route die de bever volgt om aan voedsel te komen. Bij regen gaat het ook door. Goede wandelschoenen of goed passende laarzen zijn aan te bevelen.
  • Entree: Voor leden 4 Euro, niet leden 5 Euro. Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden is verplicht. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 20 personen (tenzij de corona-regels dat niet toelaten)

Meld je nu aan via: https://www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/bever-als-huis-of-tuinvriend/

Over Jaap

Jaap Nispeling is de beverexpert van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde. Jarenlang brengt Jaap al vele uren in de grienden van IJsselmonde door met het observeren, fotograferen en filmen van de activiteiten van Bevers. U kunt genieten van de verhalen van Jaap en foto’s en korte films, die hij heeft gemaakt ook cameravallen. Wilt u weten hoe het, 10 jaar later, met deze nieuwe bewoners in de grienden en de ‘stad’ vergaat, kom dan naar de presentatie van Jaap.

Foto’s: NatuurlijkJaap

september 09 2021

Details

Datum 9 september 2021
Tijd 19:00 - 21:30
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €5
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Scouting Sint Joris

Baden Powellstraat 4
Ridderkerk, Zuid-Holland 2984 BW Nederland

+ Google Maps

Organisator

Natuurvereniging IJsselmonde
Email:
Website: Visit Organizer Website