Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Open dag vogelklas Karel Schot

Met veel plezier nodigt Vogelklas Karel Schot je uit voor de Open Dag op 22 mei 2022. Je kunt die dag een kijkje nemen achter de schermen, de vogels van dichtbij bekijken of een rondleiding volgen. Wees van harte welkom en neem gerust ook familie, vrienden en kennissen mee.

Wat de Vogelklas doet

Vogelklas Karel Schot is een opvangcentrum voor hulpbehoevende wilde vogels en andere dieren. Zieke, gewonde of op een andere manier in de problemen geraakte vogels kunnen bij de Vogelklas terecht. Ze worden verzorgd tot ze in staat zijn om voor zichzelf te zorgen en dan weer vrijgelaten.

Welke dieren?

Alle in het wild levende vogelsoorten, vleermuizen, egels, marters en andere kleine zoogdieren kunnen bij de Vogelklas terecht. Voor andere soorten weten de medewerkers van de Vogelklas de weg naar het juiste opvangcentrum.

Steun de Vogelklas, word donateur!

De Vogelklas is voor haar bestaan afhankelijk van subsidies en giften. Met uw bijdrage kunnen wij de dieren voorzien van de benodigde medicijnen en voedsel. Maar ook kunnen wij hiermee ons opvangcentrum goed blijven onderhouden. Wilt u bijdragen aan het werk van de Vogelklas? Geef dan via onderstaand formulier uw gift, of lees op welke andere manieren u de Vogelklas kunt steunen onderaan deze pagina.

Hier aanmelden als donateur

mei 22 2022

Details

Datum 22 mei 2022
Tijd 12:00 - 16:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Vogelklas Karel Schot

Afrikaanderplein 36
Rotterdam, Zuid-Holland 3072 TS Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 485 78 47

Visit Venue Website

Organisator

Vogelklas Karel Schot
Phone: 010 485 78 47
Email:
Website: Visit Organizer Website