Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

KERSTMARKT in Trompenburg!

Op 10, 11 en 12 December vormen de wintergroene, botanische tuinen van Trompenburg opnieuw het decor voor een intieme kerstmarkt waar we jong en oud verrassen met een magische beleving. Langs de kramenroute die je door deze historische buitenplaats leidt vindt je cadeauartikelen met een link naar groen en tuinieren zoals zeldzame tropische kamerplanten, biologische bloembollen en echte honing van de imker. Maar verwacht ook unieke producten van lokale ondernemers, zoals ambachtelijk vervaardigde geurkaarzen en handgemaakte smudgesticks van bloemen en kruiden.
Het entreegebied wordt omgetoverd tot een sfeervol en overdekt winterplein waar je kraakvers kerstgroen koopt wat rechtstreeks uit de botanische tuin komt. Door de uitgebreide collectie hulst, coniferen, dennen en sparren in Trompenburg zul je nergens zulk bijzonder groen voor jouw kerststuk vinden.
De verschillende terrassen in Trompenburg zijn de gehele winter geopend en tijdens de kerstmarkt zijn er verschillende foodtrucks aanwezig. Theehuis ‘De Uithoek’ maakt het verhaal compleet met glühwein, warme chocolademelk en erwtensoep.

Ben je klaar met jouw kerstinkopen en wil je nog even genieten van een welverdiende wandeling? Loop dan mee met de rondleider. In de decembermaand neemt de gids je mee op pad langs de meest bijzondere coniferen en leer eindelijk het verschil tussen een den en een spar.

10:00 tot 16:00 uur.

Ben je geinteresseerd om deel te nemen als standhouder? Mail dan naar; reserveren@trompenburg.nl

december 10 2021

Details

Datum 10 december 2021
Tijd 10:00 - 16:00
Terugkerend
(zie alle data)
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 NX Nederland

Phone:

010 - 233 01 66

Visit Venue Website

Organisator

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Phone: 010 - 233 01 66
Email:
Website: Visit Organizer Website