Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

GEZOCHT! Zagende helpende handen voor de Natuurwerkdag

 De natuurwerkdag is een terugkerende actiedag waar iedereen die van buitenzijn houdt de natuur komt helpen voordat de winter inslaat. Het is de grootste gezelligste vrijwilligersdag in de natuur in het land. Nauw verweven tussen ons drukke Zuid-Hollandse leven liggen vele natuurgebieden en ook daar is jaarlijks onderhoud nodig. Het Zuid-Hollands Landschap organiseert daarom deze week zes onderhoudsacties op vrijdag 5 en zaterdag 6 november.

Boswachter Vivian: “In Coronatijd hebben we gezien dat zoveel mensen de natuurgebieden dichtbij de stad hebben ontdekt. Hoe leuk is het om nu iets terug te kunnen doen voor de natuur waar je zo fijn in hebt kunnen wandelen?”. Het Zuid-Hollands Landschap hoopt op zoveel mogelijk helpende handen per locatie.

Zagen, maaien en poelen schoonmaken

Bekijk de volgende locatie(s) en klik op de link voor meer informatie en meld jezelf aan:

Vrijdag 5 november:

Zaterdag 6 november:

Naast de werkzaamheden, willen we vooral een gezellige klus met elkaar klaren. Lijkt het je leuk met mensen kennis te maken die dezelfde passie hebben voor de natuur, outdooractiviteiten en buitenwerken: je bent van harte welkom.

Handen uit de mouwen!
Door heel Nederland gaan op de Natuurwerkdag mensen aan de slag om met hun kinderen bomen te snoeien, om in waadpakken poelen schoon te maken, om takkenrillen te maken voor kleine kruipers en veel meer. Iedereen is welkom. De boswachters en natuurvrijwilligers zorgen dat er zelfs voor de kleinste handjes een stoer klusje is!

november 05 2021
  ·  
november 06 2021

Venue

Zuid-Holland

Nederland

+ Google Maps

Organisatoren

Landschappen
Website: Visit Organizer Website
Zuid Hollands Landschap
Phone: 010 272 22 22
Website: Visit Organizer Website