Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

ENGEL ‘Dansen in het Park’

Zondag 5 september kunt u vanaf 14.00 uur u de dansvoorstelling ENGEL meemaken in het Wijkpark Het Oude Westen. Een voorstelling van het Rotterdamse makersduo Marta Alstadsæter en Kim Jomi Fischer. Meer informatie op martaandkim.com.

ENGEL (2018) van Kim-Jomi Fischer en Marta Alstadsæter is een voorstelling over innerlijke strijd, besluitvorming en het metafysische. Twee performers, een circusacrobate en een danser, smelten samen in een fysieke dialoog door een constante uitwisseling van gewicht, momentum en richting. De voorstelling ENGEL (op locatie) is een aangepaste versie van de originele 50 minuten theatervoorstelling.

Boek hieronder een ticket voor de dansvoorstelling op 5 september in het Wijkpark Het Oude Westen.

Tickets

MURIKAMIFICATION

Een tweede voorstelling van ‘dansen in het park’ is op zondagmiddag 12 september in Het Park (bij de Euromast) met MURIKAMIFICATION, naar een choreografie van Erik Kaiel en een productie van arch8. In iedere voorstelling van Murikamification wordt het publiek verrast in de straten van hun eigen stad … dit keer in hun eigen park. Ticketverkoop via de site www.parkenmaand.nl

 

september 05 2021

Details

Datum 5 september 2021
Tijd 14:00 - 14:30
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Wijkpark Het Oude Westen

West-Kruiskade 10
Rotterdam, Zuid-Holland 3014 PZ Nederland

+ Google Maps

Organisator

Rotterdams Milieucentrum (RMC)
Phone: 010 - 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website