Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bosbaden in het Staelduinse bos

Bosbaden in het Staelduinse bos. Dat kan nu met de bosbadcoach. Helemaal tot rust komen en ontspannen in de natuur aanwezig zijn met al je zintuigen. Dat is wat bosbaden is. Kan je je nog herinneren hoe je als kind kon genieten van het rondhangen op straat of in de natuur? Lekker niksen, of zoals de Italianen zouden zeggen ‘Dolce far niente’ en zien wat de dag je brengt. In ons huidige bestaan doen we dat nog maar bar weinig. Ons leven is gevuld met deadlines en verplichtingen en dat gaat achter elkaar door. En in onze vakantie mogen we er even tussenuit. Wat nu als je een minivakantie kunt houden? Gewoon, op een zaterdagochtend drie uur lang erop uit de natuur in, waarbij jij je nergens druk om hoeft te maken. Bosbaden wordt ook wel ‘buitenspelen voor volwassenen’. En dat is wat je tijdens dit bosbad gaan doen onder leiding van Agaat coaching.

Het Staelduinse bos : unieke natuur in de randstad

Het Staelduinse bos maak deel uit van het Nationaal Park Hollande Duinen en is een uniek stuk natuur in de randstad. Je ziet er nog de resten van de oerduinen waarop dit bos is ontstaan. Later was het een landgoed voor havenbaronnen en in het bos vind je ook nog de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Nu overwinteren daar zes soorten Vleermuizen.

Waar en wanneer?

Op zaterdagochtend 22 oktober om 10.00 uur ontvangt Agaat Coaching je op de parkeerplaats van het Staelduinse bos in ‘s Gravenzande. Daar kan je je onderdompelen in de sferen van het bos, de letterlijke vertaling van Shinrin Yoku.

Kosten en aanmelden

De kosten van dit bosbad bedragen 32 euro. Hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van drie uur en een theeceremonie met een culinaire verwennerij. Je kunt je met het formulier aanmelden HIER aanmelden.
oktober 22 2022

Details

Datum 22 oktober
Tijd 10:00 - 13:00
Kosten €32
Evenement Categorieën: , , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

parkeerterrein Staelduinse Bos

oude hooislag 2
's gravenzande, 2691 NH Nederland

+ Google Maps

Organisator

Agaat Coaching
Email:
Website: Visit Organizer Website