Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Natuur en historie rondleidingen door het Kralingse Bos op 16, 17 en 23 september

Natuurkenner Marius Huender en historicus Dik Vuik geven in september een aantal rondleidingendoor het Kralingse Bos. Onderweg vertellen zij over zowel de natuurwaarde als de rijke geschiedenis van het bos en de plas. Er zijn nog aanmeldingen mogelijk. Wees er snel bij!

  • Voor de rondleiding op vrijdag 16 september Kralingse Bos Zuid / Oost. is er nog 1 plek!  Begin 14.00 uur rotonde Korte Kade (bij het bruggetje) Einde 16.00 uur bij de plasmolens (Plaszoom)
  • Er is ook nog 1 plek bij de rondleiding Kralingse Bos Oost, op zaterdag 17 september. Deze rondleiding begint om 14.00 uur bij de parkeerplaats naast molen De Lelie aan de Plaszoom.  De rondleiding eindigt om 16.00 uur bij de parkeerplaats naast De Eekhoorn/Hertenkamp aan de Prinses Beatrixlaan.
  • Op vrijdag 23 september zijn er nu nog 3 plekken. Deze rondleiding voert door Kralingse Bos West. De start is om 14.00 uur bij de Heemtuin aan het Langepad, het einde is om 16.00 uur bij het sluisje van het Kralings Verlaat.

Heb je interesse? Dan kun je je opgeven bij Dik Vuik, email dikvuik@gmail.com. De rondleidingen zijn gratis!  Bij intekening geldt vol = vol.

september 16 2022

Details

Datum 16 september 2022
Tijd 14:00 - 16:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , ,

Venue

Kralingse Bos

Zuid-Holland Nederland

+ Google Maps

Organisator

Dik Vuik Marius Huender
Email: