Vier je zomervakantie in Diergaarde Blijdorp

Kom deze zomer genieten in de dierentuin. Een dag vol bijzondere ontmoetingen! Ontmoet olifantje Radjik, het zwarte neushoorntje Nasor, de pasgeboren zeeleeuwtjes en meer…
Deze zomervakantie is Diergaarde Blijdorp iedere vrijdag extra lang geopend, tot 21:00 uur. Geniet in de avondzon en ontdek hoe de dieren zich klaarmaken voor de nacht. Verspreid door de Diergaarde vind je verschillende foodtrucks en terrasjes voor een hapje en een drankje.
Met een regulier dagticket of Blijdorp-abonnement kun je dus tijdens deze vrijdagavond-openstellingen lekker lang van onze dierentuin genieten. Kom deze zomervakantie genieten in onze dierentuin. Een dag vol bijzondere ontmoetingen! Ontmoet olifantje Radjik, het zwarte neushoorntje Nasor, de zeeleeuwtjes en meer.

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag t/m donderdag en zaterdag & zondag van 09:00 – 18:00 uur.
  • Vanaf vrijdag 23 juli t/m 27 augustus is Blijdorp iedere vrijdag tot 21:00 uur open.

TOEGANGSPRIJZEN

Regulier tarief (toegang vanaf gereserveerde entreetijd tot 21:00 uur)

  • volwassenen €23,50 (online tarief)
  • kinderen €19,00 (online tarief)

Vrijdagavond-tarief (toegang vanaf 15:00 uur)

  • volwassenen €18,50 (€5,00 korting)
  • kinderen € 15,50 (€3,50 korting)

BESTEL  HIER TIJDSLOTEN & TICKETS

INLOOP FILMVOORSTELLING IN EAUDITORIUM
BLIJDORP X WFFR

Tijdens de vrijdagavond-openstellingen kun je genieten van korte natuurdocumentaires en -films die je bij blijven. In samenwerking met het Wildlife Filmfestival Rotterdam (WFFR), zijn er vanaf 15:00 uur in de zaal EAUditorium (in het Oceanium) doorlopende korte documentaires te zien, geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Zo draaien ze de stop-motionfilm Gajah Borneo: een waargebeurd verhaal over een Borneo-dwergolifantje. Of raak geïnspireerd door de film Big World waarin een vader zijn zoon laat kennismaken met de wereld die groter blijkt dan alleen zijn eigen buurt. Of kijk naar Capuchin Culture (12 minuten), deze film is volgens WFFR één van de door kinderen best gewaardeerde films van dit jaar. Veel kijkplezier!

GRATIS SPEURBLAD

Speurders opgelet! Ga deze zomer op avontuur met het gratis olifanten speurblad. Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Vanaf 23 juli gratis af te halen bij de olifantenvlonder, de kassa bij de oude entree en voorbij de kaartcontrole van de hoofdingang.

ETEN & DRINKEN

Verspreid door de Diergaarde zijn verschillende foodtrucks en terrassen geopend. Hapjes en drankjes kun je hier afhalen en in de buitenlucht en op het terras nuttigen. Geniet van een broodje falafel in de Poort van Azië, een kindermenu in de Oewanja Lodge (plaats je bestelling via de Jamezz app), een broodje gezond in de Lepelaar of koop een ijsje bij de foodtruck op het Amazonicaveld. In de gratis Blijdorp-app zie je de actuele openingstijden van alle horecagelegenheden op de dag van jouw bezoek.

SPEELTUINEN

Buitenspeeltuin Oewanja Lodge is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar geopend. Om voldoende afstand te kunnen waarborgen zijn volwassenen niet toegestaan in de speeltuin. Binnenspeeltuin Biotopia is onder voorbehoud geopend. Ze verzoeken je de instructies van onze medewerkers op te volgen.