Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Theaterstuk Over het water door Ouwe Rotten

Theaterstuk Over het water door Ouwe Rotten

Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten komt weer naar het Isala Theater! Op 2 november speelt de Capelse groep in het Isala Theater, Stadsplein 5, Capelle aan den IJssel de voorstelling ‘Over het water’. Aanvangstijden: 15.00 en 20.00 uur.

Water is gezond en rustgevend, water verbindt steden en landen met elkaar, water is winstgevend. Water is ook angstaanjagend en bedreigend.  In ‘Over het water’ ziet een scheepsmagnaat in Capelle aan den IJssel vele kansen om nog rijker te worden. Een natuuractivitiste probeert de besluiteloze dijkgraaf te overtuigen dat hij in actie moet komen. En wat heeft waterstaatkundig ingenieur Johan van Veen ons in 2023 te vertellen?

Praktische informatie

  • Isala Theater, Capelle aan de ijsel
  • Donderdag 2 nov ’23  om 15:00 uur . Luc Lutz zaal
  • kaarten
  • Donderdag 2 nov ’23 om 20:00 uur . Luc Lutz zaal.

 

Over Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten

Bij de werkplaats kunnen ouderen hun talenten op het gebied van theater ontdekken en verder ontwikkelen. Spelen, schrijven, zingen en misschien zelfs dansen. Samen met de spelers maken voorstellingen over de ervaringen van ouderen. De voorstellingen zijn herkenbaar èn geven stof tot nadenken en napraten. Wilt u meedoen? Laat het ze weten!

De Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten wordt geleid door Mariëlle van de Griendt en Willy Hilverda  Mariëlle van de Griendt is artistiek leider. Ze deed de opleiding regie en dramadocent aan de HKU. Jarenlang was ze artistiek leider van de jongerentheatergroep ROTJONG. Tegenwoordig werkt ze ook graag met ouderen. Willy Hilverda is zakelijk leider. Ze studeerde Sociologie aan de RUG. Behalve zakelijk leider is ze schrijfdocente en schrijft ze voor theater.

Lees HIER verder over Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten

november 02 2023

Details

Datum 2 november
Tijd 15:00 - 17:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten € 10
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Isala Theater

Stadsplein 5
Capelle aan den IJssel, Zuid Holland 2903 HH Nederland

+ Google Maps

Organisator

Theaterwerkplaats Ouwe Rotten
Phone: 06 – 539 237 60
Website: Visit Organizer Website