Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Herenboerderij De Vlinderstrik op 25 mei en rondleiding op 28 april

Op zaterdag 25 mei 2024 is er een open dag op Herenboerderij De Vlinderstrik. Tijdens deze dag krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen en meer te leren over het reilen en zeilen van de boerderij. Je kunt meedoen aan informatieve sessies en interactieve rondleidingen. Er is natuurlijk volop gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan. Ben je geïnspireerd geraakt door wat je ziet en hoort? Dan kun je je uiteraard ook ter plekke aanmelden als lid.

Maar de open dag is niet alleen bedoeld voor potentiële leden. Iedere nieuwsgierige bezoeker die wil ontdekken wat er allemaal gebeurt op De Vlinderstrik is welkom. Tussen 10:00 en 16:00 is de boerderij open voor alle geïnteresseerden. Aanmelden is niet nodig.

Kun je niet wachten tot 25 mei, of komt die datum je niet uit? De Herenboerderij De Vlinderstrik organiseert ook een rondleiding op zondag 28 april. Meer informatie en de aanmeldlink voor de rondleiding van 28 april vind je op de website van Herenboeren Rotterdam.

Hopelijk tot ziens op De Vlinderstrik!

mei 25 2024

Details

Datum 25 mei
Tijd 10:00 - 16:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Herenboerderij de Vlinderstrik

Bergschenhoekseweg 95
Rotterdam, Zuid-Holland 3053ZH Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Stichting Herenboeren
Email:
Website: Visit Organizer Website