Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Shinrin Yoga in de Heemtuin

Shinrin yoga is een echt bosbad maar dan op beweging gericht. Je ontdekt de natuurlijke wereld met heel je lijf. Je spiegelt, voelt en reikt uit. Het is als een dans, een dans met bomen, takken en bladeren. Bosbad yoga laat je bloed stromen en zorgt ervoor dat ook de koudste tenen weer warm worden.

森林ヨガ

Shinrin yoga is ontwikkeld in samenwerking met de zeer ervaren yoga docente, Coby van Herk. Coby is aansluitend op haar yoga carrière bosbadgids geworden. Samen met Gudrun Feldkamp heeft zij deze sequentie ontwikkeld. Gudrun was op zoek naar kortere en wat meer intensieve bosbaden voor het koude seizoen. Samen zijn ze uitgekomen op deze fusion, het beste van twee werelden.

Wat Shinrin yoga voor je doet

Shinrin yoga is vooral voor bosbaden in stedelijke gebieden een aanrader. Als rust en ruimte beperkt is helpen de oeroude yoga bewegingen om de geest tot rust te brengen. Shinrin yoga is een goede methode om aan je gezondheid te werken en het welbevinden een boost te geven.

Wat is bosbaden ook alweer?

Bij een rustige plek in het groen kom aan je met een korte meditatie. Je natuurreis begint. Soms leg je maar een kort stuk af, maar deze meters zijn vol gewaarwordingen. Je gebruikt al je zintuigen om contact te maken met de natuurlijke wereld.
Je voelt je licht en geactiveerd na een bosbad als na een fijne vakantie. Bosbaden betekent dat je je baadt in de atmosfeer van het bos. Na afloop kun je je aandacht weer richten op wat jij belangrijk vindt. Spanningen verdwijnen, je ervaart de verbinding met de omgeving en geniet van je ontdekkingen.

Prijs en locatie Shinrin Yoga

De shinrin yoga bosbaden kosten €19,95 kosten. Een shinrin yoga duurt 6 kwartier.

Shinrin Yoga is altijd ook zonder auto bereikbaar. De locatie Heemtuin is in het Kralingse Bos te Rotterdam (Langepad, net na het strandbad)

HIER aanmelden

februari 17 2024

Details

Datum 17 februari
Tijd 09:30 - 11:00
Kosten € 19.95
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Heemtuin in het Kralingse Bos

Langepad
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 Nederland

+ Google Maps

Phone:

06 15 08 46 93

Visit Venue Website

Organisator

Bosbadderen
Phone: 0644377900
Email:
Website: Visit Organizer Website