Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Natuurlezing: Into the Artic

Drie Delftse Natuurverenigingen, IVN-Delft, Natuurlijk Delfland en Vogelwacht Delft, organiseren ieder jaar in de wintermaanden 6 lezingen over een natuuronderwerp. De derde lezing is 14 december 2023.

Deze avond vertelt Kees over zijn reizen naar het hoge noorden. Gebaseerd op twee bootreizen die vanuit Nederland via een aantal Schotse eilanden, Far Oer, IJsland, Jan Mayen en vervolgens langs en door het pakijs naar Spitsbergen voeren. De nadruk ligt op vogels en zeezoogdieren, maar ook het landschap, cultuurhistorie en planten komen aan bod. Veel van deze vogels komen in de winter naar onze streken, maar er zijn ook vogels die in het hoge noorden blijven zoals de ivoormeeuw, koningseider en Stellers eider

 

Spreker:        Kees Mostert

Waar:            De Papaver, Korftlaan 6, 2616 LJ Delft

Wanneer:      14 december 2023, 20.00 uur; zaal open vanaf 19.40 uur

De lezingen duren meestal tot 22:00, halverwege is er een pauze, waarin bijgepraat kan worden. De lezingen zijn gratis. Voor kofiie/thee is er een geldbusje voor een vrijwillige bijdrage.

Toegang gratis,

Ook gelijktijdig online te bekijken, via:

https://www.youtube.com/@natuurlezingendelft

Kees heeft al een aantal keer voor ons een lezing gehouden over verschillende onderwerpen. En altijd was het boeiend en waren de foto’s mooi en indrukwekkend.

december 14 2023

Details

Datum 14 december 2023
Tijd 19:30 - 22:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

duurzaamheidscentrum De Papaver

Korftlaan 6
Delft, Zuid-Holland 2616LJ Nederland

+ Google Maps

Organisator

ivn Delft
Email:
Website: Visit Organizer Website