Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

MURIKAMIFICATION danstocht

Tijdens de Rotterdamse Parkenmaand is op zaterdag 18 mei de dansvoorstelling MURIKAMIFICATION te zien. Vanaf 13.00 uur in het oudste park van Rotterdam ‘De Oude Plantage’. De voorstelling is een van de hoogtepunten van de Parkenmaand in Rotterdam. Het gaat om een danstocht door het Park de Oude Plantage en een deel van de naastliggende wijk onder leiding van de dansers van ARCH8. HIER (gratis) tickets.

De dansvoorstelling start in het midden van het park bij het podium. De Oude Plantage is te vinden tussen de Maasboulevard en de Maas (naast eindpunt tram 21 en 24 – De Esch).

Murikamification is een performance in de openbare ruimte in de unieke stijl van choreograaf Erik Kaiel. Of het nou in de tram van Montreal is, in de bergen van Afrika, of in de straten van Europa, de performers van Arch 8 laten je werelds dromen op alledaagse plekken. Gebruikmakend van magie en geïnspireerd door de surrealistische verhalen van Haruki Murkami creëert Kaiel een absurdistische performance. Laat je verrassen in de straten en de parken in je eigen stad!

HIER (gratis) tickets.

mei 18 2024

Details

Datum 18 mei
Tijd 13:15 - 14:10
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

De oude Plantage

Oude Plantafedreef
Rotterdam, Zuid-Holland Nederland

+ Google Maps

Organisator

Rotterdams Milieucentrum (RMC)
Phone: 010 - 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website