Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Help jij de Vogelklas uit de nesten? Doneer!

Vogelklas Karel Schot heeft het moeilijk. De vogelopvang die al jaren duizenden gewonde en zieke wilde dieren opvangt in het asiel in de Afrikaanderwijk, gaat gebukt onder de hoge energiekosten en extra maatregelen vanwege vogelgriep. Als er niet snel meer geld binnenkomt, zal de Vogelklas binnenkort zieke en gewonde vogels moeten weigeren. Aan een structurele financiële oplossing wordt hard gewerkt, maar op dit moment is er niet genoeg geld om alle hongerige snavels te voeden.

Help jij de Vogelklas uit de nesten?

Vogelklas Karel Schot en Els Kwaks organiseren daarom een inzamelingsactie bij GOFUNDME.  Help jij de vogels?  Het doel is €20.000.  Elk bedrag is welkom, of organiseer met je school of bedrijf een inzamelingsactie om zo de Rotterdamse vogels te helpen.

Koop de postkaarten van Anjes Gesink en doneer

Foto Anjes Gesink
Foto: Anjes Gesink

Anjes Gesink heeft prachtige foto’s gemaakt van de pechvogels bij de de Vogelklas en organiseert daarom een donatieactie om ze te helpen. Je kan bij haar nu één of meerdere setjes postkaarten kopen (zie afbeelding) en de opbrengsten (min de verzendkosten) gaan dan volledig naar de vogelklas! Voor de gelegenheid maakt Anjes Gesink de setjes wel iets duurder. 1 setje heeft 7 kaarten en kost € 15,-. Daarvan gaat dan € 13,- naar Vogelklas Karel Schot. Het staat je vrij om meer te doneren.
Stuur een mail naar info@anjes.nl zodat ze de setjes kan versturen.  Zie haar facebookpagina voor de actie of kijk op haar website.

 

augustus 14 2023
  ·  
september 30 2023

Details

Start 14 augustus 2023
Eind 30 september 2023
Kosten Doneer
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Vogelklas Karel Schot

Afrikaanderplein 36
Rotterdam, Zuid-Holland 3072 TS Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 485 78 47

Visit Venue Website

Organisatoren

Vogelklas Karel Schot
Phone: 010 485 78 47
Email:
Website: Visit Organizer Website
Anjes Gesink
Website: Visit Organizer Website