Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gratis bosbad in Trompenburg

Bosbad voor nop? Op 28 mei kan dat, want op deze dag geven nieuwe bosbadgidsen hun 1e bosbad voor publiek. Best spannend voor hun, maar super leuk voor jullie, want je krijgt een klassiek bosbad zonder dat je ervoor hoeft te betalen. De afgelopen maanden hebben vier nieuwe gidsen getraind bij de Forest Bathing Academy. Op 28 mei laten ze voor het eerst aan jullie, vrienden en familie zien wat ze hebben geleerd. Vanwege de feestelijke gelegenheid is deelname deze dag op onze rekening.

AANMELDEN HIER ( onderaan pagina)

Bij bosbaden maak je met al je zintuigen de connectie met bomen, grassen, bloemen en water. Juist in de bloeimaand hebben geuren een heel bijzondere kracht.

Bij dit bosbad word je uitgenodigd je tempo te vertragen en je zintuigen te laten ontwaken. Door contact te maken met de natuur vind je diepe ontspanning en ontstaat er ruimte om ‘uit je hoofd’ te komen en echte rust en stilte te ervaren. De sessie wordt afgesloten met een theeceremonie.

Let op, deze prijs is exclusief de entree van Trompenburg Tuinen. Deze kunt u bij de ingang voldoen, of vooraf via de website van het Arboretum boeken. Museumjaarkaart en Rotterdampas zijn geldig.

 

mei 28 2023

Venue

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 NX Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 233 01 66

Visit Venue Website

Organisator

Bosbadderen
Phone: 0644377900
Email:
Website: Visit Organizer Website