Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Plantenmarkt op Trompenburg Tuinen en Arboretum

Op de gezellige plantenmarkt op Trompenburg Tuinen en arboretum vind je gespecialiseerde kwekers die hun uitgebreide assortiment planten aanbieden.

Tickets en info: www.trompenburg.nl.

Deskundig advies

Van vaste planten en struiken tot bloembollen en cactussen, er is voor elk wat wils. De kwekers zijn er niet alleen om hun planten aan te prijzen, maar ook om deskundig advies te geven over het kiezen van de juiste planten voor jouw tuin en het onderhoud ervan.

Meer dan alleen planten

Naast het plantenaanbod zijn er ook kraampjes met tuingereedschap, tuindecoratie, honing en andere cadeauartikelen. En als je even wilt ontspannen, kun je neerstrijken op een van de gezellige terrassen voor een kopje koffie, taart of een lunch.

Voor jong en oud

De Plantenmarkt biedt ook livemuziek en activiteiten voor kinderen. Of je nu een ervaren tuinier bent of gewoon wilt genieten van de groene omgeving, de Plantenmarkt is de perfecte plek om je weekend door te brengen.

Entree

De normale entreeprijzen gelden. Entree is altijd gratis met Museumkaart, Rotterdampas en Jaarwandelkaart. Tijdens dit evenement heb je ook gratis toegang met de Trompenburg Vriendenkaart. Geen pas? Koop vooraf een E-ticket voor een soepel verloop bij binnenkomst. Tickets en info: www.trompenburg.nl.

mei 06 2023

Venue

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 NX Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 233 01 66

Visit Venue Website

Organisator

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Phone: 010 - 233 01 66
Email:
Website: Visit Organizer Website