Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

WildLife Festival Rotterdam ONLINE

Wildlife Film Festival Rotterdam is hét jaarlijks filmfestival met de mooiste natuurfilms uit binnen- en buitenland.Het programma van WFFR is diverser dan ooit maar toch herkenbaar. Luister naar de stem van David Attenborough, Sacha de Boer, Matthew McConaughey of Matthijs van Nieuwkerk en ga mee op ontdekkingsreis van 4 – 9 oktober in Cinerama Rotterdam en van 5-30 oktober Online.

Bekijk de WFFRR themaprogramma’s!

Ook dit jaar zijn er weer mooie themaprogramma’s. Zoals We Love Nature.Van avonturen in de moestuin, tot het liefdesspel van slakken. Klik hier voor een overzicht en kijk of er wat voor je bij staat.

Online Films kijken

Kaarten zijn vanaf 5 oktober 00:00 uur te koop. Ga hiervoor naar de betreffende filmpagina op deze website en klik op ‘Online bekijken’. WFFR vraagt je vervolgens eenmalig te registreren (alle volgende keren log je in met je eigen account). Je rekent af met iDEAL. Klik hierna op ‘Ga naar voorstelling’ in je scherm. Hierna kom je in een volgend scherm waar je op ‘Afspelen’ klikt. Je hebt 48 uur de tijd vanaf het moment dat je hebt betaald om de film te bekijken. Let op: online films van WFFR kunnen alleen vanuit Nederland worden bekeken. Voor het buitenland zijn onze films geblokkeerd.

Je ontvangt ook een bevestigingsmail op het ingegeven email adres. In deze email zit nogmaals de link waarmee je de film kunt bekijken.

WFFR vraagt  je na het kijken van de film om deze te beoordelen. Hiervoor kun je kiezen uit een score van 1 t/m 5, waarbij 1 zeer slecht is en 5 zeer goed. Je kunt dit doen met de groene knop die zich rechtsboven in je scherm verschijnt. De score bepaalt de winnaar van onze publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs wordt na afloop van het festival bekendgemaakt.

Festival programma

Het volledige programma  kan je HIER bekijken.

 

 

 

 

oktober 05 2022
  ·  
oktober 30 2022

Details

Start 5 oktober 2022
Eind 30 oktober 2022
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

ONLINE

thuis achter je computer

+ Google Maps

Organisator

Wildlife Festival Rotterdam
Phone: +31 (0)10 4115300
Email:
Website: Visit Organizer Website