Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ga je mee bosbaden in Vlaardingen

Kan je je nog herinneren hoe je als kind kon genieten van het rondhangen op straat of in de natuur? Lekker niksen, of zoals de Italianen zouden zeggen ‘Dolce far niente’ en zien wat de dag je brengt.
In ons huidige bestaan doen we dat nog maar bar weinig. Ons leven is gevuld met deadlines en verplichtingen en dat gaat achter elkaar door. En in onze vakantie mogen we er even tussenuit. Wat nu als je een minivakantie kunt houden? Gewoon, op een zaterdagmiddag drie uur lang erop uit de natuur in, waarbij jij je nergens druk om hoeft te maken. Bosbaden wordt ook wel ‘buitenspelen voor volwassenen’. En dat is wat we tijdens dit bosbad gaan doen.

Een hele goede manier om het vakantiegevoel vast te houden ook. Doordat je compleet ontspant, zoals je dat in een vakantie ook kan doen. Alleen duurt het nu geen drie weken, maar drie uur.

Waar en wanneer?

Op zaterdagmiddag 17 september om 13.30 uur ontvang ik je in natuurgebied De Broekpolder in Midden-Delfland. Daar kan je je onderdompelen in de sferen van het bos, de letterlijke vertaling van Shinrin Yoku.

Kosten en aanmelden

De kosten van dit bosbad bedragen 32 euro. Hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van drie uur en een theeceremonie met een culinaire verwennerij. Je kunt je met het formulier aanmelden.
september 17 2022

Details

Datum 17 september
Tijd 13:30 - 17:00
Kosten € 32
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Broekpolder

watersportweg
Vlaardingen, Zuid-Holland Nederland

+ Google Maps

Organisator

Agaat Coaching
Email:
Website: Visit Organizer Website