52weken duurzaam. Doe je ook mee?

52wekenduurzaam nodigt je uit om je eigen leven stap voor stap duurzamer te maken. Een jaar lang iedere week een kleine verrassende en duurzame stap. Om te zien of het bij je past. Word je er gelukkig van, dan hou je het vol. Zo niet, dan skip je het. Wij onderzoeken wat er wel kan. Uitdagend, leuk, leerzaam en gratis. Loop je een stukje met ons mee?

Je kunt op elk moment instappen, doe je mee?

Hoe werkt het?

  • 52 weken duurzaam geeft je iedere week een nieuwe uitdaging. 52 weken lang vanaf 1 januari. Met steeds een ander thema. Zodat jij kan uitproberen wat bij jou past. Er zijn zes thema’s: Voeding, Energie, Circulair, Groen, Mobiliteit of Leefstijl.
  •  Je krijgt een email met de teaser en de link. De uitdaging zelf staat op hun website.
  • In onze besloten Facebookgroep en op Instagram (#52wekenduurzaam) delen ze bovendien ervaringen en impact. En inspiratie. Daar worden we blij van, we steken er wat van op en we kunnen elkaar een hart onder de riem steken.
  • Het is natuurlijk mooi als je elke week meedoet en de 52 weken volmaakt, maar het is niet erg om een weekje over te slaan. Zin om mee te doen en de lol van experimenteren staan voorop.
  • Is de uitdaging al gesneden koek voor je? En heb je ook de grotere-stap al gedaan? Kijk dan zelf waar jouw uitdaging nog ligt in dit thema. En hoe kun je anderen in je omgeving inspireren en misschien wel helpen hier een stapje in te zetten.

Meld je hier aan en ontvang elke week een nieuwe uitdaging,
tips en trucs om jouw duurzame stap te zetten.