Practitioner opleiding bij Forest Bathing Academy

De eerste drie in Nederland opgeleide forest bathing gidsen ontvingen zondag 18 juli hun practitioner diploma. In een zonovergoten Trompenburg verzorgden Ada de Vette, Bart van Lieshout en Coby van Herk hun eerste volledige bosbad. Behalve familie en vrienden waren ook externe deelnemers welkom. De deelnemers genoten met alle zintuigen van de weelderige natuur. Op de theeceremonie volgde de diploma-uitreiking onder een van de monumentale bomen van het arboretum.

practitioner opleiding bij Forest Bathing Academy

De eerstvolgende practitioner opleiding start in het weekend van 16 en 17 oktober. Twee van de drie practitioner gidsen is voornemens om de vervolgopleiding tot forest bathing Master te volgen. Deze start in januari 2022.  Maar eerst oriënteren de nieuwe gidsen zich er nu op om bosbaden te integreren in hun beroepspraktijk. Bart van Lieshout overweegt forest bathing technieken te integreren in zijn natuuraanbod voor kinderen, Ada wil als coach bosbaden in haar behandelplan opnemen en Coby onderzoekt mogelijkheden om via yoga en meditatienetwerken ook bosbaden aan te beiden. Het zijn zeer capabele en goed onderlegde gidsen geworden.

De aanmelding voor de eerstvolgende practitioner opleiding bij Forest Bathing Academy is geopend, deze start in het weekend van 16 en 17 oktober. Kijk voor meer informatie op bosbadderen.nl