Support your locals 010

Support your locals 010

Door de sluiting van de horeca tijdens de corona crisis verloor een groot gedeelte van de leveranciers hun vaste afnemers en daarmee hun grootste inkomstenbron. Rotterdamse productmakers, grotendeels afhankelijk van deze horeca, sloegen na het horen van het landelijke initiatief supportyourlocals de handen ineen. Jaël Kaat en Angelika Geronymaki, die allebei als zzper in de cultuur sector en het onderwijs door de crisis thuis kwamen te zitten, runnen de boel en zorgen samen met een team aan vrijwilligers dat er elke week een nieuwe boodschappenbox thuis kan worden bezorgd bij Rotterdammers en omliggende gemeenten.

Boodschappenbox

Je kan op de website  supportyourlocals010 een boodschappenbox bestellen.  De boodschappenbox is voor en door Rotterdammers en willen de kracht van de stad uitdragen, maar vooral ook zorgen dat deze blijft bestaan. De inhoud van de box is elke week anders, maar altijd een aanvulling of basis van de wekelijkse boodschappen. Sommige productmakers zitten elke week in de box met nieuwe producten en andere wisselen, zodat Support Your Locals 010  zo veel mogelijk ondernemers kunnen steunen.

Ontvang elke week een nieuwe box, die voor het weekend bij jou thuis wordt bezorgd. Zo kan je genieten van al het lekkers dat de Rotterdam te bieden heeft. Voor €6,50 geleverd op donderdag of vrijdag in Rotterdam en omstreken. Check het kaartje hier voor het bezorggebied.

lokale ondernemers

Door de box te bestellen steun je afwisselend de volgende Rotterdamse ondernemers: Giraffe Coffee, Jordy’s Bakery, Jack Bean, Wild Vleesch, Booij Kaasmakers, Kaapse Brouwers, Sancho’s Nuts, Tomasu Soya, Floating Farm, Landzicht, De Koekfabriek, Rotterzwam en de Krekerij.

Goed voor Rotterdamse producenten én natuur.

Naast dat deze situatie een win win is voor de product makers en de Rotterdammers die de lekkere producten thuis bezorgd krijgen zorgt het ook voor een korte voedselketen. Dit helpt de CO2-uitstoot van de logistiek te beperken, zorgt voor een eerlijke prijs voor de producent én consument en vergroot het voedselbewustzijn.

Doe mee!

Wil je graag onderdeel zijn van dit initiatief door te helpen met bezorgen, inpakken, meer producten, lokale promotie, stuur dan een mailtje naar: info@supportyourlocals010.nl

https://supportyourlocals010.nl/

Ga naar de website om een box te kiezen, en bestel!

 

Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =