Support your locals 010 nu ook lokale kerstpakketten

Door de sluiting van de horeca tijdens de corona crisis verloor een groot gedeelte van de leveranciers hun vaste afnemers en daarmee hun grootste inkomstenbron. Rotterdamse productmakers, grotendeels afhankelijk van deze horeca, sloegen na het horen van het landelijke initiatief supportyourlocals de handen ineen.   

Je kan verschillende producten bestellen bij supportyourlocals010.nl, zoals een kerstpakket, een boodschappenbox of een borrelbox.

Kerstpakket

De Rotterdamse Kerstbox, een box vol met lokale producten, gemaakt in en om Rotterdam! Je hebt al een kerstpakket met 8 bijzondere en lokale producten voor €31,50!

SYL010 hebben standaard boxen en persoonlijk samengestelde. Vul het het formulier in, geef aan wat je budget is en wat je het liefst terug ziet in het pakket, dan maken we een vrijblijvend voorstel!

Ga hier naar het formulier om jouw kerstpakket te bestellen

Boodschappenbox

Je kan op de website  supportyourlocals010 een boodschappenbox bestellen.  De boodschappenbox is voor en door Rotterdammers en willen de kracht van de stad uitdragen, maar vooral ook zorgen dat deze blijft bestaan. De inhoud van de box is elke week anders, maar altijd een aanvulling of basis van de wekelijkse boodschappen. Sommige productmakers zitten elke week in de box met nieuwe producten en andere wisselen, zodat Support Your Locals 010  zo veel mogelijk ondernemers kunnen steunen.

Ontvang elke week een nieuwe box, die voor het weekend bij jou thuis wordt bezorgd. Zo kan je genieten van al het lekkers dat de Rotterdam te bieden heeft. Voor €6,50 geleverd op donderdag of vrijdag in Rotterdam en omstreken. Check het kaartje hier voor het bezorggebied.

Borrelbox

Voor vrijdag 10:00 besteld, dezelfde avond in huis! Rotterdamse horeca-leveranciers brengen hun mooie product bij je thuis! Deze box bevat: 6 biertjes van Kaapse Brouwers (we wisselen ze af, zo heb je altijd de meest verse bieren!), Geitenkaas / Koeienkaas van Booij Kaasmakers 350 gr, Spiced Nuts van Sancho’s nuts & chipjes uit de Hoeksche Waard!

De box is €27,00

*Check de kaart op de welkomstpagina of je binnen ons bezorg gebied woont.

Ga HIER naartoe om de borrelbox te bestellen.

 

lokale ondernemers

Door de box te bestellen steun je afwisselend de volgende Rotterdamse ondernemers: Giraffe Coffee, Jordy’s Bakery, Jack Bean, Wild Vleesch, Booij Kaasmakers, Kaapse Brouwers, Sancho’s Nuts, Tomasu Soya, Floating Farm, Landzicht, De Koekfabriek, Rotterzwam en de Krekerij.

Goed voor Rotterdamse producenten én natuur.

Naast dat deze situatie een win win is voor de product makers en de Rotterdammers die de lekkere producten thuis bezorgd krijgen zorgt het ook voor een korte voedselketen. Dit helpt de CO2-uitstoot van de logistiek te beperken, zorgt voor een eerlijke prijs voor de producent én consument en vergroot het voedselbewustzijn.

Doe mee!

Wil je graag onderdeel zijn van dit initiatief door te helpen met bezorgen, inpakken, meer producten, lokale promotie, stuur dan een mailtje naar: info@supportyourlocals010.nl

https://supportyourlocals010.nl/

Ga naar de website ,  bestel en Support Your Locals!