Groene Eettip: Zomermenu bij Pop-up restaurant Paviljoen aan het Water

Paviljoen aan het Water is een platform voor lokale initiatieven op het gebied van eten, muziek en kunst. Vrijdag en zaterdag is het pop-up restaurant geopend. Ook voor het culturele programma werken ze samen met Charloise locals.  In de zomer biedt het paviljoen als pop-up restaurant lekker en betaalbaar eten gekookt door kookteams uit de wijk. Met zicht op de Rotterdamse skyline kun je iedere vrijdag en zaterdag bij ze aanschuiven. Onze koks zijn kook- en cateringinitiatieven uit Charlois en omgeving. Elk weekend kookt er een ander team, keer op keer iets uit een andere windstreek.  TEAM SUR L’HERBE zijn terug om te koken bij het Paviljoen aan het Water de komende weken.
MENU (€15 per person): 
Starter: Spiced vegetarian merguez with shredded aromatic salad
Main (meat): Compound butter roasted chicken thigh with vermouth fig sauce on crispy saffron risotto with shredded apple and celeriac salad in tarragon oil
Main (vege): Sweet potato raclette with gewoon gauda cheese, onion chutney and aubergine tapenade
Desert: Breakfast on ice

Reserveer HIER een plek!

Vind hier meer informatie over het Paviljoen aan het Water. Houd voor het actuele menu de Facebookpagina van het paviljoen in de gaten!