Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kinderactiviteit: Zeedieren knutselen op Kinderboerderij De Wilgenhof

Kom je ook langs om zeedieren te knutselen op Kinderboerderij de Wilgenhof?

Wanneer: woensdagmiddag 1 februari
Hoe laat: tussen 13:30 uur en 15:00 uur
Voor wie: deze activiteit is leuk voor kinderen
Kosten: Gratis.

Adres

Ringdijk 76
3054 KV Rotterdam

Over de kinderboerderij

Op De Wilgenhof leven onder andere pauwen, kippen, varkens en konijnen. Je kunt een wandeling maken tussen de geiten en schapen, of neem eens een kijkje in de stallen. De kinderboerderij is een leuke, gezellige plek, waar jong en oud kennismaakt met dier en natuur.

Op de kinderboerderij is een overdekte ruimte aanwezig, waar je het hele jaar een kopje koffie of thee kunt drinken (automaat, betalen met muntgeld).

Educatie

Een bezoekje aan de kinderboerderij is niet alleen recreatief, het is ook een leerzaam uitje. Overal op de boerderij vind je informatiebordjes met leuke feitjes over de dieren. Ook zijn er altijd medewerkers aanwezig waar je een vraag aan mag stellen. Wees niet verlegen, onze medewerkers vertellen je graag meer over de dieren!

Voor scholen, kinderdagverblijf en BSO worden er op De Wilgenhof interactieve lessen gegeven. Bijvoorbeeld de les ‘Beestenboel’, waarbij kleuters spelenderwijs de dieren op de kinderboerderij ontmoeten. Tijdens de les ‘In de sloot, uit de sloot’ ontdekken kinderen welke beestjes er allemaal in de sloot leven. Het is ook mogelijk om een heel jaar les te volgen op de schooltuin. Samen met educatieve tuin Tamarinde verzorgt De Wilgenhof lessen in Hillegersberg, Schiebroek en Overschie.

 

februari 01 2023

Details

Datum 1 februari
Tijd 13:30 - 15:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Kinderboerderij De Wilgenhof

Ringdijk 76
Rotterdam, 3054 KV

+ Google Maps

Phone:

010 422 39 77

Visit Venue Website

Organisator

Natuurstad
Phone: 088 - 600 39 00
Email:
Website: Visit Organizer Website