Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Opening expositie zwerfafval-tableau’s in winkelcentrum

Zwerfafvaldeskundige Ivo Rodermans van Zwerfie Rotterdam opent op woensdag 5 juni om 14:00 uur samen met een groep kinderen de mini-tentoonstelling ‘zwerfafval-tableaus’ in de hal van winkelcentrum De Esch. Iedereen is welkom.

Op de tentoonstelling zijn uitvergrote foto’s van de zwerfafvaltableaus te bezichtigen die vorig jaar in het park de Oude Plantage zijn gemaakt tijdens een manifestatie georganiseerd door stichting Oude Plantage en Schoon de Esch tijdens de Rotterdamse Parkenmaand 2023.

Samen met steltenloopster ‘MinMeerZee’ verzamelden kinderen zwerfafval in het park en stelden daar creatieve tableaus van samen. Fotograaf Anne Kaere en Stef Scagliola hebben deze tableaus en de kinderen die hieraan hebben gewerkt op beeld vastgelegd. De expositie is tot stand gekomen met medewerking van BENU Apotheek De Esch en dankzij een financiële bijdrage van de Wijkraad Kralingen  en de gemeente Rotterdam.

Voorafgaande aan de opening zullen kinderen uit de wijk samen met Zwerfie Rotterdam ludieke teksten over zwerfafval op de stoep aanbrengen met een hogedrukspuit.

juni 05 2024

Details

Datum 5 juni
Tijd 14:00 - 17:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Winkelcentrum De Esch

Rijnwaterstraat 31
Rotterdam, Zuid-Holland 3063HC Nederland

+ Google Maps

Organisator

Zwerfie Rotterdam
Phone: 06 414 96 212
Email:
Website: Visit Organizer Website