Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dakparkrondleiding met gids zaterdag 28 januari

Wil je meer weten over het Dakpark? Ga mee met een (gratis) rondleiding op zaterdag 28 januari. Dit is de eerste rondleiding van het nieuwe jaar. De Dakpark gidsen kunnen veel vertellen over hoe het Dakpark is ontstaan, wat er allemaal op het park te zien is, hoe het onderhouden wordt en ook hoe je zelf kunt meedoen. Ieder seizoen is er veel te beleven. In de wintermaanden wordt er hard gewerkt aan het handmatig snoeien van de hagen voor meer biodiversiteit.

  • De wandeling start om 12:30 uur en duurt ongeveer 5 kwartier.
  • Verzamelen in de Buurttuin. Dat is bij de ingang van het Dakpark op de kruising van de Hudsonstraat en de Catharina Beersmansstraat.
  • Aanmelden: Deelname is gratis. Het maximumaantal deelnemers is 15 personen. Wel even aanmelden via contact@dakparkrotterdam.nl

De vele verhalen van het Dakpark

Het Dakpark is een uniek park in binnen- en buitenland. Natuurlijk vanwege de omvang en de locatie, boven bigshops en een parkeergarage. Maar ook vanwege het feit dat dit park het resultaat is van een initiatief van actieve bewoners. Stichting Dakpark werkt met een groep vrijwilligers en buurtbewoners aan het groenonderhoud op het park en het beheer van de Buurttuin. De planten, struiken en bomen zijn speciaal geselecteerd voor deze bijzondere locatie. De thematuinen, zoals de mediterrane tuin, de kruidenvakken en de sierstroken hebben ieder een eigen sfeer.

 

januari 28 2023

Details

Datum 28 januari
Tijd 12:30 - 14:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Buurttuin Dakpark

Hudsonstraat 111
Rotterdam, 3025 CE Nederland

Visit Venue Website

Organisator

Stichting Dakpark
Phone: Onbekend
Email:
Website: Visit Organizer Website