De Groene Agenda

De Groene Agenda is de groene uitagenda van Rotterdam (en omstreken). Zo’n 20 jaar worden groene activiteiten in de Rotterdamse regio gepromoot via de groene agenda, de eerste jaren als maandelijkse gedrukte ‘uitagenda’ en nu als website www.groeneagenda.nl en op FacebookIstagram en Twitter. Activiteiten voor de Groene Agenda kunnen worden door gemaild aan info@rotterdamsmilieucentrum.nl (datum, aanvangstijd, locatie en een kort verhaaltje + (eventueel) een foto).

De Groene Agenda is een initiatief van het (toenmalige) Rotterdams Milieucentrum, de stichting Milieufederatie Zuid Holland, de afdeling Natuur en Milieueducatie van de Sport & Recreatie van de gemeente Rotterdam, het Zuid Hollands Landschap en de Groene Passage.

De redactie van de Groene Agenda is niet verantwoordelijk voor eventuele afgelasting of wijzigingen van en in de aangeboden activiteiten. Advies is om ook contact op te nemen met de organisatoren van de genoemde activiteit. Ook kan de redactie van de Groene Agenda tekst ten behoeve van activiteiten of artikelen wijzigen en/of weigeren.