Roffabriek kerstpakket + diner voor Rotterdammer

Heb je nog geen idee wat je dit jaar aan je collega’s wilt geven zo aan het eind van het jaar? Dan heeft Roffabriek een mooi aanbod: Een Roffabriek kerstpakket + een kerstdiner thuisbezorgd bij een andere Rotterdammer die er wat minder warm bij zit dan u!

Sociale ondernemingen vormen Roffabriek

Stadstuinen Rotterdamse Munt, Voedseltuin, de Wijkkeuken, Buurtlab, Hotspot Hutspot, Buitenplaats Brienenoord, Warm Rotterdam, Werkcentrum Pluspunt  en Talentfabriek010 vormen met elkaar de Roffabriek. Een verzameling sociale ondernemingen rond eerlijk werk, duurzaamheid en voedsel. Op al deze plekken werken bijzondere makers aan een betere stad en een beter leven voor zichzelf. Zij zorgen voor je kerstpakket, jij bezorgt hen een kerstdiner.

Bijzonder kerstpakket

Je medewerkers krijgen een kerstpakket vol Rotterdamse producten gemaakt op bovenstaande locaties. Denk hierbij aan chutneys, kruiden, siropen, koekjes, maar ook zelf gezeefdrukte t-shirts, mondkapjes en kunstenaarsboekjes. Het thuisbezorgde kerstdiner voor die andere Rotterdammer wordt gemaakt door Hotspot Hutspot.

Voor 50 euro dus plezier voor je collega en voor een andere Rotterdammer ergens in de stad.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Voedseltuin, dan gaan zij het voor je regelen:
info@voedseltuin.com

Roffabriek stelt ‘eerlijk werk’ centraal.

Roffabriek is hét platform voor sociale ondernemingen in Rotterdam die bijdragen aan een  duurzame, gezonde, inclusieve stad. Ieder op een eigen, unieke manier.

Wat is hun doel ?

Op innovatieve wijze dragen ze bij aan een duurzame, gezonde, inclusieve stad waar alle Rotterdammers, ook die een steuntje nodig hebben, plek hebben en elkaar ontmoeten. Rotterdammers met afstand tot de arbeidsmarkt, met een Wmo-indicatie en zij die inactief zijn en anders dat willen zijn welkom.

Hoe pakken ze dat aan?

Roffabriek staat voor Eerlijk Werk. Ze produceren kleinschalig en met aandacht voor Rotterdammers. Met vrijwilligers en gekwalificeerd personeel op mooie, inspirerende plekken in de stad. Ze slaan bruggen tussen culturen en zwakke(re)- en sterke schouders, zo dragen ze bij aan een inclusief Rotterdam.

Kijk HIER op de website en zie wie er allemaal meedoen met Roffabriek en wat ze allemaal doen, of sluit je ook aan als onderneming.