QUARANTAINE KLUSSEN MET JE EIGEN BUURMAN BOUWPAKKET

Buurman is een werkplaats en winkel voor hergebruik van materialen. Wat ooit afval was krijgt bij Buurman een tweede leven. Zo dragen ze bij aan een duurzame wereld en gaan ze logischer om met grondstoffen. Maar helpt Buurman ook een nieuwe generatie makers op weg, want in de Buurman werkplaats staat maken centraal.

Het Buurman Bouwpakket!

Buurman staat voor bouw-het-zelven. Nu hun workshops de komende tijd niet door kunnen gaan vanwege corona, hebben ze een nieuwe oplossing voor al die jeukende klushanden: het Buurman Bouwpakket! Van een laptopstandaard voor ergonomisch thuiswerken tot de ideale moestuinbak voor je zelfvoorzienende tuinplannen. Via de site kun je de verschillende pakketten bestellen, en wanneer de pakketten zijn uitverkocht kun je ze alvast pre-orderen.

Bekijk de bouwpakketten HIER.

Support your locals 010

Buurman staat voor lokaal hergebruik. In plaats van het storten, verbranden of laagwaardig recyclen van restmaterialen geven ze lokale materialen een nieuw leven via hun winkel en werkplaats. Dat doen ze omdat Buurman gelooft dat ze beter om moeten gaan met lokale grondstoffen. Steun je lokale economie in een tijd waar men hout en andere grondstoffen importeren vanuit de hele wereld, steun Buurman!

Adresgegevens

  • Locatie: Keilewerf. Vierhavenstraat 56 Rotterdam.
  • Mail: Info@buurmanrotterdam.com
  • Tel: 06-57331351
  • Openingstijden: Woensdag t/m zaterdag vn 10:00 tot 18:00 uur