Plan Boom | Beginners-pakket voor een boompje in eigen tuin

In heel Nederland in vier jaar tijd 10 miljoen bomen planten. Dat is het doel van Plan Boom en iedereen kan daaraan bijdragen. Plan Boom heeft daarom nu een Boompjes voor beginners-pakket ontwikkeld met drie inheemse boompjes. Doe je mee? Samen planten we bomen!

Banner Boompjes voor beginners Plan Boom

Keuze uit 2 bomenpakketten

Bestel het handige Boompjes voor beginners-pakket met 1 of 3 boompjes. Geschikt voor iedere tuin! Vanuit je luie stoel zie jij straks hoe je boompje(s) ieder jaar mooier en groter worden. Dat is genieten voor jou maar ook voor de vogels, vlinders en insecten.

Pakket 1 ‘Ik heb de ruimte’     

  • 3 boompjes voor eigen tuin
  • 25 euro
  • gratis thuis bezorgd

Pakket 2 ‘Voor mij en ergens anders’

  • 1 boompje voor eigen tuin
  • 2 boompjes die wij voor jou elders planten
  • 25 euro, gratis thuis bezorgd

Beide pakketten kosten 25 euro.  Ga hier naar de site: www.boompjesvoorbeginners.nl.

invloed ontwerp/ plan boom

Samenwerking met de Groene Boerderij

Plan Boom wil in de hele keten bijdragen aan een duurzamer Nederland. Voor het verpakken van de boompjes is daarom samenwerking gezocht met de Groene Boerderij, een zorgboerderij in Den Ilp. Amber Groeneveld: “Wij zijn heel blij met deze samenwerking. Onze missie is om onze plek te delen met anderen en te leren leven met de natuur en elkaar. Dat doen wij onder meer met onze zorgboerderij en ons voedselbos en duurzaam te leren leven met de natuur, elkaar en onszelf.” Het hele jaar kunnen de pakketten worden besteld, uitlevering wordt gedaan gedurende het plantseizoen van november tot maart.

invloed ontwerp plan boom

Plan Boom is een project van de Natuur en Milieufederaties, LandschappenNL en partners Trees for All, LSA bewoners, stichting wAarde en de stedelijke milieucentra, zoals het Rotterdams milieucentrum. Samen planten zij met heel Nederland 10 miljoen bomen. Overheden, buurtinitiatieven, grondeigenaren en nu dus ook mensen met een eigen tuin(tje) helpen mee om dit doel te realiseren. illustraties door: Invloed ontwerp