Natuurtalent 010: stads – en kruidentuin, natuur speeltuin, imkers en tuinhuis

In het Schiebroekse Park, in de bocht waar Berberisweg overgaat in Veldkersweg en bedrijventerrein, ligt de mooie locatie van Natuurtalent. Voor veel mensen beter bekend als ‘de voormalige schooltuin’.

Eenmaal door het ijzeren hek, waan je je ver buiten de drukke stad. Het is een groene oase met wuivende gewassen van de stadsboerin, een geurende kruidentuin, scharrelende kippen, een natuurspeeltuin, een houtbewerker, een imker, hardwerkende decorbouwers, het prachtig ingerichte Tuinhuis010 en een heel gezellig theehuis met uitgebreid terras waar het goed vertoeven is.

Bij Natuurtalent creëren ze ook leerwerkplekken waar mensen zonder werk of diploma hun talent kunnen ontwikkelen. Ook zijn er plekken voor praktijkonderwijs en stages en krijgen mensen waarbij niet alles vanzelf gaat een waardevolle dagbesteding. Diverse vrijwilligers van binnen en buiten de wijk zijn er met veel plezier bezig.

Natuurtalent is geopend van woensdag tot en met zondag in elk seizoen. In de winter brandt de houtkachel en is het warm en knus. De deuren staan altijd open voor iedereen uit de wijk en daarbuiten, alleen of met vrienden, familie of collega’s: wees welkom!​ Kijk voor meer informatie op www.natuurtalent010.nl.