Natuurcursussen bij de Volksuniversiteit Rotterdam

Ook dit najaar en begin volgend jaar kan je weer terecht bij de Volksuniversiteit Rotterdam voor verschillende curssusen, natuurlijk ontbreken daarbij niet de cursussen gericht op natuur. Inschrijvingen zijn nu geopend voor het aanbod van het najaar 2022 en begin 2023. Hieronder vind je een overzicht :

In de categorie Natuur bij de Volksuniversiteit Rotterdam komen ondermeer de cursussen over tuinieren en bijenhouden aan bod.

    • Vanaf 28 november: DE KUNST VAN HET TUINIEREN VERVOLG.  In deze vervolgcursus ga je zelf een eigen tuinontwerp leren maken en visualiseren. Heb jij de eerste cursus niet gevolgd, maar veel tuinervaring? Dan kun je je uiteraard ook gewoon inschrijven.
    • Vanaf 30 januari 2023. DE KUNST VAN HET TUINIEREN BEGINNERS.Vind je tuinieren heerlijk om te doen en zou je je tuinkennis wat willen verbreden dan is dit een interessante cursus voor je! In deze lessen leer je oa over de standplaats van planten, hoe je een bloemborder samenstelt en vooral hoe je het maximale uit je eigen tuin kan halen.
    • Vanaf 11 februari 2023. BASISCURSUS BIJENHOUDEN. Voor bijen is Rotterdam een heerlijke stad en dus ook voor imkers. De bij mag zich de laatste jaren in een groeiende belangstelling verheugen. Vandaar de cursus stadsimkereren, een samenwerking van de Rotterdamse Volksuniversiteit en de NBV.

dakakker, bloemen, stadstuinieren

Ga HIER naar de website voor meer informatie en het complete aanbod van de Volksuniversiteit.