Met een BeterBoompje Kerstboom naar een duurzamere kerst!

Jaarlijks gooien we in Nederland 2.5 miljoen kerstbomen weg en dit wil BeterBoompje stoppen. Niet alleen sneu voor het boompje; ook allesbehalve duurzaam. Daarom zorgen zij voor BeterBoompjes, waarmee je niet inlevert op gezelligheid en die toch bijdraagt aan een betere kerst en een mooiere wereld. Een echt ‘beter’ boompje dus! BeterBoompje wil de wegwerpkerstboom vervangen door herbruikbare kerstbomen. Deze kerstbomen zijn er helaas nog veel te weinig. Omdat mensen toch graag een kerstboom in huis willen, bieden wij nu een boom zonder kluit aan waar wij twee herbruikbare adoptieboomstekjes voor aanplanten.
Als deze boompjes groot zijn kunnen ze gemiddeld 5 jaar lang worden gebruikt als adoptiekerstboom. Ons BeterBoompje zonder kluit is dus een tussenoplossing om een transitie in de markt mogelijk te maken. Door de adoptieboompjes vanaf nu flink aan te planten kunnen we straks allemaal genieten van een kerstboom met kluit die meerdere jaren bij ons op bezoek komt met kerst 🙂

Tijd voor actie, doe je mee?

Door heel Nederland  biedt BeterBoompje de volgende twee kerstbomen aan:

  • BeterBoompje zonder kluit: voor elke verkochte kerstboom planten we twee nieuwe herbruikbare biologische adoptiekerstboompjes in het Lowlander Kerstbomenbos. Hierdoor kunnen we straks allemaal genieten van een kerstboom met kluit die meerdere jaren bij ons op bezoek komt met kerst.
  • BeterBoompje met kluit: deze kerstboom breng je bij ons terug en planten wij terug in de natuur. Hierdoor zal de boom voor altijd in een bos blijven voortbestaan.

1. Kies jouw BeterBoompje

2. Bepaal je pick-up point en prik een datum: in begin december

3. Haal jouw boom op in een gezellige kerstsfeer

4. Laat jouw BeterBoompje shinen bij jou thuis en geef hem veel liefde

5. Fijne kerst met jouw BeterBoompje 🙂

 

In Rotterdam kun je je Kerstboom ophalen bij  Groenemorgen/ Schiehaven 15/ 3024 EC Rotterdam

zondag 4 december

  • 10:00 – 11:00 uur
  • 11:00 – 12:00  uur
  • 12:00 – 13:00 uur

zaterdag 11 december

  • 10:00 – 11:00 uur
  • 11:00 – 12:00  uur
  • 12:00 – 13:00 uur


BeterBoompje

Ga voor meer informatie HIER naar de site, er zijn ook opties voor bedrijven.