Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Zomer-verandamarkt

Struinen langs de verschillende “natuurlijke” kramen tijdens de zomer-verandamarkt bij bezoekerscentrum Tenellaplas Rockanje.

Snuffel lekker rond bij de leuke kramen op de zomermarkt. Het is geen gewone markt; het is een markt waarbij de natuur centraal staat en de tijd even stil heeft gestaan!

Aafje is aanwezig met wol en laat zien hoe je dit kunt verven. In een grote pan pruttelt een extract van planten waar de wol doorheen gaat voor een prachtige kleur. Kinderen kunnen Aafje helpen. Ook heeft Aafje haar spinnenwiel mee!

Kruidenvrouwtje Kaatje heeft een diversiteit aan gedroogde kruiden waar de heerlijkse theemelanges van gemaakt zijn. Deze kruiden gebruikt ze ook om speciale zalven te maken die verlichtend werken bij klachten.

Bewonder het prachtige Friese houtsnijwerk en ontdek de biologische groente van Duinzilt. Carmen’s kitchen weckt diverse groente en deze wekpotten kun je hier kopen. Haar eigengemaakte advocaat is echt zeer de moeite waard.

De kinderen gaan aan de slag met vilt en creeëren de mooiste toverballen. Onder begeleiding van Miranda worden dit prachtige exemplaren die de kinderen naar huis mee kunnen nemen.

Na de zomer-verandamarkt kun je door ons prachtige duingebied een mooie speurwandeling volgen, waarbij je verfplanten; kruiden tegenkomt. Leuk voor jong & oud!

De zoete geur van verse wafels en koekenkomt je tegemoet op deze markt. Met eigengemaakte jam en slagroom is het hier smullen!
Kom, bewonder, beleef en ervaar deze zomermarkt!

augustus 04 2018

Details

Datum 4 augustus 2018
Tijd 10:00 - 16:30
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Duinstraat 12

Duinstraat 12
Rockanje, Nederland

+ Google Maps