Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Vroege Vogel vaar- en wandeltocht op en om natuureiland Tiengemeten

Deze vaar- en wandeltocht rond en op natuureiland Tiengemeten is een must voor vogelliefhebbers! Ga op zaterdag 7 juli vroeg uit de veren en stap in alle vroegte om 7 uur aan boord van de gezellige salonboot De Heicondias. Een heerlijk lokaal ontbijt staat voor u klaar. De gids van Natuurmonumenten vertelt u tijdens het varen alles over het rijke vogelleven in het Haringvliet. Na afloop meert u aan op Tiengemeten en gaat u onder leiding van de gids te voet het vogelparadijs op het eiland verkennen.

Het Haringvliet is een gul driesterrenrestaurant voor honderdduizenden vogels, zoals steltlopers, meeuwen, eenden, ganzen en vele andere vogels. Vanaf het water kun je dit extra goed zien. Ook tijdens de wandeltocht kunt u genieten van de natuur en de vele, vele vogels. Er broeden op Tiengemeten bijna 100 soorten! Een prachtig gezicht. Met de veerpont kunt u na afloop weer gratis terug. Trek stevige schoenen aan voor de wandeling.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. Salonboot De Heicondias vertrekt om 7.00 uur vanaf Nieuwendijk (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland). Leden van Natuurmonumenten betalen € 35,50 voor deze excursie, niet-leden € 40,50 en kinderen respectievelijk € 28,00 en € 33,00. Kinderen van OERRR betalen € 28,00.

juli 07 2018

Details

Datum 7 juli 2018
Tijd 07:00 - 13:00
Kosten €35,50
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Nieuwedijk 1

Nieuwedijk 1
Zuid - Beijerland, Zuid-Holland 3284 KR

+ Google Maps

Organisator

Natuurmonumenten