Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Training tuinwerkcoördinator Rotterdamse Munt

Rotterdamse Munt start met de basistraining voor tuinwerkcoördinatoren. De werkcoördinator bij Rotterdamse Munt begeleid een kleine groep vrijwillige tuinmedewerkers in het praktische tuinwerk.

De training bestaat uit tuinwerklessen waarin men als (aankomend) tuincoördinator kennis opdoet over het gehele groeiproces. Deelnemers krijgen praktische handvatten om deze kennis over te dragen. Parallel worden coachingsvaardigheden op een speelse manier getraind. De training bestaat uit 18 bijeenkomsten, eens per 2 weken op zaterdagochtend van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Gratis voor vrijwilligers
Het is de bedoeling dat deelnemers naast deze training een dagdeel per week aan de slag gaan in het tuinteam als (aankomend) werkcoördinator. Zo kan men al het geleerde direct in de praktijk brengen.

Groen voor de stad
Stadslandbouw is een bijzondere manier van samenwerken. Bij stadslandbouw gaat het om meer dan alleen de royale diversiteit in kruiden, groenten en bloemen. Samen met stadsgenoten maken de stadslandbouwers ‘groen voor de stad’. Kijk op www.rotterdamsemunt.nl/voorstadsgenoten voor meer informatie. Hier kun je je ook aanmelden.

november 10 2018