Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

TIENGEMETEN ZOEKT VRIJWILLIGERS  

Natuurmonumenten is op zoek naar extra vrijwilligers die zich voor natuureiland Tiengemeten in willen zetten. Wil je graag bezoekers ontvangen en informeren of werk je liever op de achtergrond in het onderhoud? Er is van alles mogelijk. Klik hier voor een totaaloverzicht van de zes verschillende vacatures en meld je aan!

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Op Tiengemeten wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen. We hopen ook in 2017 weer vele bezoekers te ontvangen. En dat die bezoekers na afloop van hun dagje Tiengemeten tevreden en met een goed gevoel naar huis gaan. Als vrijwilliger vervul je daar een grote rol in. Ook in functies op de achtergrond. Tiengemeten kan niet zonder haar vrijwilligers!

Veel vrijwilligers

Er zijn al veel vrijwilligers actief op Tiengemeten, maar er is versterking van de verschillende teams nodig. Bezoekers komen aan in de haven van Nieuwendijk. Daar vindt het eerste contact met Natuurmonumenten plaats; in het Infopunt ben je het eerste aanspreekpunt. Maar ook in het bezoekerscentrum en in Speelnatuur is een hartelijke ontvangst en een goed contact van groot belang. Als je veel weet over Tiengemeten en je vertelt er graag over is een functie als excursieleider misschien interessant. Werk je liever op de achtergrond, dan is de onderhoudsploeg die Speelnatuur iedere maandag weer netjes maakt misschien iets voor jou. Kortom, net als Tiengemeten zelf heeft ook het vrijwilligerswerk voor ieder wat wils!

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Marjolein Reijngoud; m.reijngoud@natuurmonumenten.nl of 06-10712689

maart 01 2017

Details

Datum 1 maart 2017
Terugkerend
(zie alle data)
Evenement Categorieën:
Evenement Tags:, ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Tiengemeten

Nieuwendijk 1
Zuid - Beijerland, 3284 KR

+ Google Maps

Phone:

0900 - 324 25 26

Visit Venue Website

Organisator

Natuurmonumenten
Phone: 035 - 655 99 11
Website Visit Organizer Website