Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Seizoensopening Dakpark Delfshaven

Op zaterdag 14 april 2018 wordt de opening van een gloednieuw seizoen op het Dakpark gevierd. ’s Ochtends is er een heerlijk buurtontbijt en  de hele dag kunt u proeven aan de programmering voor het komende seizoen. Neem uw kinderen, badkleding, dansschoenen en vlieger mee!

Zaterdag 14 april wordt de dag gestart met een groots buurtontbijt, gevolgd door een circusact op de reuze-wipwap in de Watertrap. Kinderen maken daarna, samen met het MAAStheater, een toneelstuk met als slotspektakel de komst van de schapen. Ouders kunnen ondertussen op tour met West Practice.

Het seizoen voorproeven

Tijdens dit feest zijn er allerlei preview-activiteiten van het Dakpark-programma voor komend seizoen. Volg een proefles qigong, dans bij een plaatje tango en win een prijs met de WaterTraplotto. Plons in de Hot Tub en reserveer meteen een kampeerplekje voor de Dakpark Camping op 1,2 en 3 juni 2018. Heeft u moestuinkriebels? Maak samen met uw kind(eren) een zaaipotje en geef u op voor zo’n Ouder&Kind-tuintje op het Dakpark.

Reserveer je tickets voor de Tour by Night, inclusief buurtontbijt, à €5,- via www.dakparkrotterdam.nl en het ontbijt, inclusief een gratis Day Tour, €2,50 via www.maakrotterdam.nl.

Kinderen tussen 7 en 12 jaar kunnen meedoen met MAAStheater, aanmelden via contact@dakparkrotterdam.nl. Maximaal 30 kinderen.

Dakpark Underground

Vrijdag 13 april is er vanaf 22.00 uur een unieke tour by night door het M4H (Merwede 4 Havens gebied). Dan gaat het geheim van het Dakpark voor één avondje open. U kunt een kijkje nemen in de waterkelder met volop muzikale verrassingen).

Over het Dakpark

Het Dakpark is door de buurt, i.s.m. de stad en projectontwikkelaars, ontworpen. Het Dakpark ligt op negen meter hoogte, bovenop Bigshops, en is met 1.200 meter het grootste dakpark in Europa.

april 14 2018

Details

Datum 14 april 2018
Tijd 10:00 - 17:00
Kosten €5
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Dakpark

Hudsonstraat
Rotterdam, Zuid - Holland 3025CE Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Stichting Dakpark
Phone: Onbekend
Email:
Website Visit Organizer Website