Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Rendieren speurtocht in de duinen

Tijdens de kerstvakantie hoeven de kids zich geen moment te vervelen! Van zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 kunnen ze er de rendierenspeurtocht doen bij Stichting het Zuid-Hollands Landschap. Compleet met rendierendiadeem en een rode neus krijgen de kinderen een rendierenspeurtocht mee en gaan lekker op pad. Bij het bezoekerscentrum Tenellaplas Rockanje worden de jonge bezoekers omgetoverd tot echte rendieren. Met de speurtocht onder de arm en een groene verzameltas van het Zuid-Hollands landschap wandelen de kinderen met hun ouders of opa en oma door de prachtige duinen van Oostvoorne.

Struinen door de duinen en banjeren door de bossen! Tijdens de speurtocht zijn er leuke takken te vinden die een plaatsje krijgen in de verzameltas om er later in het bezoekerscentrum wat moois van te knutselen. Het is een wandeling van ongeveer 3 kilometer met allerlei leuke opdrachtjes en vragen. Rennen door de duinen, klauteren over de takken, zingen over “Rudolph the rendeer,” op zoek naar de mooiste natuurlijke materialen en genieten van de pracht van de winter.

Binnen bij het bezoekerscentrum staat een winterknutseltafel klaar, waar de kinderen met hun gevonden takken nog wat moois kunnen maken. Natuurlijk liggen er ook andere leuke winterknutsels klaar. Er is een glaasje drinken met wat lekkers.

Kinderen betalen € 4,50, ouders, opa’s en oma’s, wandelen gratis mee. Geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Bezoekerscentrum Tenellaplas is in de kerstvakantie dagelijks (ook tijdens de kerstdagen!) geopend vanaf 10.00 – 16.30 uur. (op maandag vanaf 13.00 uur geopend).

december 23 2017

Details

Datum 23 december 2017
Tijd 10:00 - 16:30
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten € 4,5
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Tenellaplas

Duinstraat 12a
Rockanje, Zuid - Holland 3235 NK Nederland

+ Google Maps

Phone:

(0181) 48 39 09

Visit Venue Website

Organisator

Zuid Holland Landschap
Phone: 010 272 22 22
Website Visit Organizer Website