Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Pinkstertip: huifkartocht op natuureiland Tiengemeten

Op tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, maakt boer Piet een aantal rondritten met zijn huifkar langs de mooiste plekjes op natuureiland Tiengemeten. Zijn huifkar wordt getrokken door twee majestueuze Belgische trekpaarden. Tijdens de huifkartocht vertelt de vrijwillige gids van Natuurmonumenten over het natuureiland. Een ontspannen, leerzame belevenis voor jong en oud op een (bijna) onbewoond eiland.

Huifkartocht

Dit Pinksteruitje begint met de overtocht met de pont: een echte dag uit dus. De huifkartocht start bij het bezoekerscentrum op Tiengemeten en duurt ongeveer 1,5 uur. Er zijn meerdere aanvangstijden op deze Pinkstermaandag. De tocht voert door de unieke natuur van het eiland: het domein van talloze vogels. Je ziet zeker ook Schotse hooglanders en als je geluk hebt zelfs een ree. Tijdens de tocht in de huifkar zijn ook de historische boerderijen prachtig te zien.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. Leden van Natuurmonumenten betalen € 12,50 voor deze excursie, niet-leden € 17,50 en kinderen respectievelijk € 11,00 en € 15,00. Kinderen van OERRR betalen € 11,00.

 

 

mei 21 2018

Details

Datum 21 mei 2018
Kosten €17,50
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Tiengemeten

Nieuwendijk 1
Zuid - Beijerland, 3284 KR

+ Google Maps

Phone:

0900 - 324 25 26

Visit Venue Website

Organisatoren

Natuurmonumenten
Phone: 035 - 655 99 11
Website Visit Organizer Website
Natuurmonumenten